Hirdetés
Power Ranking 22-16
- B-Liga -
Írta: Adminisztrátor   
2015. november 02. hétfő, 09:37

  Igéretünkhöz híven külön foglalkozunk mindegyik csapattal a szünetben, méghozzá egyfajta Power Ranking formájában!



Azok számára, akik nem tudnák, hogy miről van szó: a Power Ranking egyfajta erősorrendet jelöl, mert régóta tudjuk a tabellán alul elhelyezkedő csapatok nagy igazságát, hogy a táblázat egy nagy bullshit, nem mutat meg az mindent. Még akkor sem, ha adott csapat erejéről elég sok minden megtudható a tabella alapján. Ez a Power Ranking a csapatok eredményei és aktuális formája alapján mutat majd valamiféle képet, ami lesz, akinek nem tetszik, és lesz, aki a térdét csapkodja örömében. Vitatkozni lehet, nem vagyunk sértődősek (Ati egy kicsit az, amikor mankója miatt csúfolják a gyerekek a játszótéren, de túlteszi rajta magát).

A B-Liga végéről kezdünk, az első pakkban a Power Ranking utolsó 7 helyén szereplő csapat kap helyet. Gyűjtsétek össze az összes Jogászfocis matricát róluk a márkaboltokban! JOGÁSZFOCIS MATRICA! SZEREZD MEG HÁT MIND!

22. HSV Hangover (tabellán elfoglalt hely: 22.)

Az újonc másnaposok még épphogy csak beleszippantottak a Jogászliga levegőjébe, gyorsan két büdös nagy pofonnal tudatta velük a Maciknál Ágyú Van (1-9) és a Szlamb (0-11), hogy ez nem napközi lesz. A Hangover játékosai ekkor úgy tűnt elkezdik levetni a játszós ruhát és félkómásan gyorsan hoztak is két meglehetősen szoros meccset a JÖSZ (2-3) és a remekül szereplő Bibó (3-4) ellen, hogy aztán az Antarktisz egy favágó érzékiségével bánjon el velük (1-12). Úgy tűnik Papptól várják a gólokat, aki ugyan háromszor már be is köszönt, ennél több kell majd a hozsannához. Jelenleg a tabella végén vannak, de mivel a mezőny eléggé össze van rázódva, az ötmeccses vereségszéria sem garancia arra, hogy minden veszve van.

21. Puzdra FR (21.)

A Puzdra tavaly a középmezőny biztos tagja volt, idén azonban „fegyver csörög, haló hörög” amikor játszanak. Mindehhez hozzájárulhat Kollárik visszafogottabb teljesítménye, a tavalyi szezonban a csapatot góljaival repítő délceg huszár idén mindössze egygólos és egyelőre senki sincs, aki pótolná az elmaradt találatokat. Puzdráék haláldrámájából (Sharknado/2-7/, Borussia Manökengladbach /0-5 játék nélkül/, Júdea Népe Front /1-3/, SS Ratio/2-9/) kiemelkedik kisebbíthetetlen sportszerűségük, hiszen a JÖSZ csúnyán elkésett halasztását is elfogadták a második fordulóban, bár ebből pontot még nem láttak, de ettől csak nem jön le a térgyükről a glazúr.

20. FC Receptio (20.)

A portások is újoncként vágtak neki a szezonnak és egyelőre ők is az ennek megfelelő kenyeret eszik. Ugyan a Manöken elleni 1-6 még vállalható eredmény a liga legtöbb csapatának, viszont elseggeltek a Júdea tükörjegén is (0-10). Azóta azonban kifelé másznak a dagonyából, igaz csak nagyon megfontolt lépésekkel, amikkel először a szorosabb vereségek mappát célozták meg (AmbiValenci/2-4/, Szesz Kazany/4-5/). A 20. hely náluk is rémisztően nézhet ki, de ha optimizmust reggeliznek, akkor láthatják úgy is, hogy csak négy győzelemre van az első hely, és ha Vértesi tartani tudja a legutóbb felvett formáját (az elmúlt két meccsen 4-et lőtt), akkor feljebb kapaszkodhatnak.

19. Apolitikusok (19.)

Az Apol háza táján szembetűnő a visszaesés, a tavaly a 9. helyen végző gárda idén még győzelem nélkül áll. A Ratio (1-2) – FEB (2-3) – Hamza (0-2) mesterhármas Szodoma és Gomorája után kicsit talpraállt a csapat a Manöken elleni egállal (2-2), ami maltert nyújthat az építkezéshez. Attól azért a képernyőre köpném a krémtúrót, ha az Apol hosszú ideig maradna ennyire mélyen, az időjósok azt mondják, felemelkedés lészen. Ehhez persze kell, hogy a Merényi-Pusztai-Völgyi triumirátuson kívül más is eltalálja a kaput.

18. Maciknál Ágyú Van FC (17.)

Érdekes orvosi jelenség a Macik csapata, mert bár a Bibó kistestvére, mégis idősebbek. A csapat tagjai már edzett Jogászlígerek, az első fordulóban dermesztő nyugalommal páholták el a Hangovert (9-1), hogy aztán ugyanezzel a dermesztő nyugalommal rohanjanak bele három sallerbe (ezért vannak rosszabb helyen, mint a tabellán). A Sharknado még játék nélkül verte őket (0-5), a JÖSZ azonban már a pályán harapdálta meg őket csak úgy udvarlásilag (3-4), hogy aztán a testvérek is odaverjenek egyet (Bibó/2-7/), tehát külön ágyban alvás van a Bibó-családban. Kerekes Laci a két csapatban összesen 8 gólnál tart, kettőt a Bibóban, hatot a Maciknál vágott, optimálisabb elosztással megindulhatnak felfelé a medvék.

17. Mezey Virágok (18.)

Míg a Maciknál egy hellyel hízelgőbb a tabella, addig a Virágoknál egy hellyel hízelgőbb az erősorrend. Lehetetlen nem megemlíteni Martinusz Dórit, aki csapatkapitányi teendői mellett az átigazolási piacon is nagyon jó érzékkel nyúlt a darázsfészekbe, az új igazolásokkal már most megszerezték a tavalyi pontok 13%-át. Ráadásul a kezdeti két vereség után (Szlamb/1-4/, AmbiValencia/1-5/) még veretlenségi szériát is tudtak építeni, nem kevesebb, mint kettő meccsből ( Bibó/3-3/, Antarktisz/2-2/).  Ebből az erotikus álomból a Hamza ébresztette őket (0-8). Kimondott céljuk továbbra is amellett, hogy a lehető legtöbb csapat lisztjébe beleürítsenek, hogy Jákóból gólkirályt csináljanak. Lehetetlennek tűnik, de az ilyen célok miatt tudjuk, hogy mi van az Everest tetején. Meg azért mert filmet csináltak róla.

16. FEB (13.)

A FEB esetében nagy az eltérés a tabella és az erősorrend között, ez pedig az utóbbi időben földbeállt formájuknak köszönhető. Nyitottak in medias res egy hárommeccses veretlenséggel (Soproni Ászok /2-0/, Sharknado/2-2/, Apolitikusok /3-2/), majd az elmúlt két meccsen még a kapu közelébe sem néztek. Bár az ellenfelek a tabella elejéről jöttek, tehát nem holmi sehonnaiak voltak, azért a Manöken és Júdea elleni 0-3 és 0-4 nem mutat szépen egyetlen CV-ben sem.  A gólszerzés istene elé sem sikerült tisztességesen leborulniuk, hiszen míg tavaly Darabos szépen termelt és Gayer is hozta magát a fontos meccseken, addig idén ketten 2 gólnál járnak, ami két dolgot jelenthet: 1. nem megy nekik  2. Gayer szerint ezek még nem fontos meccsek. 

 
hamza.jpg
3csapatkep (10).JPG
Oldalainkat 88 vendég böngészi