Hirdetés
ÚJ LIGASZABÁLYZAT
- közérdekű -
Írta: Adminisztrátor   
2016. augusztus 25. csütörtök, 17:42

ÚJ LIGASZABÁLYZAT

 

LETÖLTÉS: ligaszabályzat-final

 

Tisztelt Jogászfoci-család!

 

A Jogászbajnokság szervezői stábja Kodifikációs Hétvégén vett részt Kecskeméten, aminek eredményeképp - sok más mellett - elkészült az új Ligaszabályzat. A változásokat röviden összefoglalva alább, a részletes szabályozást a fájlban olvashatjátok.

 

1/ - A Jogászfoci hosszútávú célja, hogy minél több hallgatót bevonjon a bajnokságba, és emellett csökkentse a halasztások számát, ezért 10 főben minimalizáltuk a nevezendő játékosok számát.

 

2/ - Mivel a Jogászfoci kapusok hiányában szenved, ezért arra jutottunk, hogy a kapusok nem számítanak külsősnek, hiába érkeznek a jogi karon kívülről vagy a másik osztályból.

 

3/ - Az jogosulatlan szerepeltetések elkerülése és az átláthatóság jegyében a nevezési lapok nyilvánosak lesznek.

 

4/ - Szeretnénk a hűséges külsős játékosoknak is kedvezni, ezért az 5 éve jogászfocizó, nem ÁJK-s játékosokat a csapatkapitányuk bizonyított kérelmére a szervezők belsősnek nyilvánítják, mint "futball-jogász".

 

5/ - Mivel az elmúlt időszakban sokszor előfordult, hogy csapatok az emberi korrektség minimális normáit áthágva előzetes jelzés nélkül nem jelentek meg, ezért a meg-nem-jelenést 10.000 Forint megfizetésével fogjuk büntetni, az 5-0-ás eredményen kívül.

 

6/ - Pótlás esetén ezentúl nem fogjuk figyelembe venni a halasztó csapat kívánságait az időpont meghatározása során.

 

7/ - A Ligagyűlést mind nevezési, mind óvási szempontból eltöröltük, elektronikus formában működnek ezek tovább.

 

 

 
rosszm.jpg
csapatkep (56).JPG
Oldalainkat 30 vendég böngészi