Hirdetés
Az őszi kupa hiteles története
- kupa -
Írta: Kelemen Miklós   
2008. február 12. kedd, 19:34

Honlapunkon tévesen jelent meg az őszi kupa értékelése, eredménye. Noha továbbra sem tartjuk helyesnek, hogy sem a szervező sportügyi elnökhelyettes, sem a győztesnek nyilvánított csapat kapitánya nem nyilatkozik, így nem tudjuk megismerni sem a hivatalos állásfoglalást, sem a honlapunkkal szembeni kritikát, a következőkben mégis megpróbáljuk a legtárgyilagosabb módon megtenni a helyreigazítást  

 

Az őszi jogász kupa öntőjét nem játszották le. A döntőbe jutást kiharcoló csapatok közül a BennFika a pálya használhatatlanságára és balesetveszélyességére hivatkozva nem vállalta a játékot. Mivel az ideálistól valóban távol álló pálya használhatatlanságát sem a játékvezető, sem a szervező sportügyi elnökhelyettes hivatalosan nem állapították meg, a Csontbrigád pedig elzárkózott a mérkőzés későbbi időpontban való lejátszásától, a kupa győztesének a Csontbrigád csapata minősül. A serleget Szentirmai Ákos sportügyi elnökhelyettes november 23-án átadta Ujlaki Tamásnak, a Csontbrigád csapatkapitányának.

AZ ŐSZI KUPA DÖNTŐJÉNEK VÉGEREDMÉNYE: CSONTBRIGÁD-BENNFIKA 5-0 (JÁTÉK NÉLKÜL) 

KUPAGYŐZTES A CSONTBRIGÁD

Honlapunk őszi kupáról tudósító cikkében és az archívumban nem a valóságnak megfelelően jelent meg a végeredmény. Jó lenne, ha a szervező Szentirmai Ákos is megerősítené a kupa végeredményét és annak indokait ismertetné (annál is inkább, mert az ő véleménye is változott ezen a téren és csak ő hírdethet győztest és végeredményt). Bocsánatot kérünk mindenkitől, akit téves cikkünk személyében megsértett, megbántott, sikerélménye kiélésében korlátozott.

 
tripper.jpg
2csapatkep (11).jpg
Oldalainkat 49 vendég böngészi