Hirdetés
Aranylólabda 2007. - mégsem dőlt el semmi???
- egyéb -
Írta: Csurgay András és Nagy Ádám valamint a rajongók   
2008. március 23. vasárnap, 20:09

Tisztelt Szerkesztőség! Tisztelt (Jogász)focibarátok!

Először is köszönetünket szeretnénk kifejezni az AranyLóLabda kitalálóinak a remek ötletért, azért, hogy a bajnokság résztvevői diplomáciai érzéküket is próbára tehették, a pályán mutatott teljesítményük mellett. Gratulálunk a győztesnek és a többi helyezettnek.

Javasoljuk, hogy legközelebb jemeni tornász is kerüljön a listára, hogy mindenben hasonlítson a megmérettetés a „valódi” sportközegben zajló diplomáciához.

Saját teljesítményünk kapcsán szeretnénk kiemelni, hogy az Apol ajándékboltokban kapható Nagy és Káposztás mezek eladási mutatói alapján cseppet sem meglepő a népes rajongótábor. Szavazóink nemcsak ügyvédi irodánkból, hanem a magánszféra és a közszféra egyéb bugyraiból kerültek ki. Klaviatúrát ragadott nyugdíjas, titkárnő, bíró, ügyvéd, programozó és még ki tudja ki mindenki még. Mindenesetre több mint 200 emberhez jutott el a jogászfoci honlapja és a szavazás híre.

A honlapon megjelent korábbi cikk felvetésére reagálva, elismerjük, hogy a joghallgatóknál több szabadideje nem lehet senkinek. Jövőképüket azonban árnyalhatja, hogy a jobb szervezéssel és a megfelelő eszközök és ismeretség kihasználásával, sokkal kevesebb energia-befektetéssel lehet hasonló eredményt elérni. (lásd körímélek, számítógépes programok használata, fáradságos kézimunka helyett) Ennyi klikkelés kb. annyi munkával járhatott, amellyel a büféslány életnagyságú viaszszobrát is elő lehetett volna állítani, pedig az nem kicsi.

 

Ajánlat:

 

Mérlegre téve a szavazáson elért eredményt és a díj – általunk feltételezett – kettősségét, mely szerint a diplomáciai aknamunkát és a futballtudást egyesíti, a következő ajánlatot tesszük. A nyereményként felajánlott két rekesz kőbányait megtoldjuk egy üveg Ballantines-szal és a három dobogós versenyző egy hetesrúgó verseny keretében döntheti el a végső győztes személyét. A feltételek kialakításában várjuk az ötleteket.

Természetesen nem vonjuk kétségbe a szavazás eredményét, és ha a szervezők vagy az esetleges résztvevők bármelyike nem fogadja el ajánlatunkat, akkor további lépéseket, ajánlatokkat nem teszünk.

Ajánlatunk célja az AranyLóLabda rangjának még magasabbra emelése, a tűz megőrzése, amely véleményünk szerint a magyar labdarúgás és azon belül a jogászfoci népszerűsítését is szolgálná.

 

Üdvözlettel

 

Csurgay András és Nagy Ádám valamint a rajongók

 

 
madrid.jpg
csapatkep (14).jpg
Oldalainkat 93 vendég böngészi