Hirdetés
Válaszlevél
- egyéb -
Írta: Szentirmay Ákos   
2008. október 01. szerda, 22:24
Kedves Miki!

Gondolkoztam rajta, hogy ide írjak e választ, de úgy gondolom a becsületem megvédése miatt  erre szükség van, de remélem ezt személyesen is meg tudjuk beszélni.
2006 óta vagyok a HÖK sportügyi elnökhelyettese és egyben a focibajnokságunk szervezője, nem önszántamból, azért mert senki sem vállalta. Sokszor tanulmányaim és későbbi karrierépítésem rovására is ment, de mindig szerettem a közösségért dolgozni és így utólag nem bántam meg, hogy elvállaltam ezt a feladatot, mert sok élményt, barátot hozott számomra, bár a búcsú dicstelenre sikerült. Úgy gondolom nem csináltam rosszul a dolgokat, és a foci mellett próbáltam a karunk és egyetemünk sportéletét mással is színesíteni.
Már tavasszal tudott volt, hogy nem folytatom tovább államvizsgáim miatt és a szervezői feladatokat Futó Balázs veszi át.
Az írásod sok igazságot tartalmaz, és amiben hibáztam azért –mint az előző  levelemben leírtam-vállalom is a felelősséget. Ezennel be is jelentem, hogy holnaptól ( október 2. csütörtök) lemondok a HÖK sportügyi elnökhelyettesi tisztségemről. Ami bántó, egyrészt a hangnem:  úgy gondolom vagyunk olyan viszonyban, és tettem annyit ezért a bajnokságért, hogy ne ilyen stílusú levelet írj. Másrészt néhány dologban tévedsz.
„Futó Gábor barátommal évtizednyi sportvezetői tapasztalat alapján már augusztusban kérleltük (szegény Futó Balázson keresztül), sportügyi elnökhelyettesünket: vegye kezébe jobban a pályaügyet, ne elégedjen meg a szóbeli ígéretekkel.”  Ilyen irányú megkeresés az irányomban nem érkezett, ezt Balázs is meg tudja erősíteni. Bárcsak erőszakosabbak lettetek volna! Azt, hogy jóhiszemű voltam és hittem szóbeli ígéreteknek (BME EHÖK elnök, sportos, ügyintéző) : röviden:  így van.
Hova tűnt Damon Hill?
„Szentirmay Ákos már korábban lemondta a saját meccsét, majd előre bejelentette, hogy külföldön lesz” A meccset azért mondtam le, mert a csapat többségének nem volt jó, én pedig úgy volt,hogy Tatára megyek: ami ad1. nem külföld, ad2. végül az itthon maradás mellett döntöttem. A BEAC-ra azért nem mentem ki. mert nem játszottunk ( és Balázs a technikai részleteket megoldja), kettő már akkor sem éreztem jól magam.
A telefon: már hetek óta hol bekapcsolt, hol ki, és ha be volt kapcsolva akkor is azt jelezte, hogy a hívott szám nem elérhető. ( Erre tanúim vannak, meg lehet őket kérdezni.).Pénteken még hol jó volt, hol nem( beszéltem Balázzsal és Andrissal is),de szombatra végleg megadta magát. Balázzsal pénteken abban maradtunk, hogy vasárnap egyeztetünk a továbbiakról. Mivel a hétvégére kijött rajtam a mandulagyulladás, vasárnap kórházba is kerültem 40fokos lázzal és légzési nehézségekkel. Mivel a telefonom nem volt jó, fejből pedig nem tudom őket, így más telefonjáról sem tudtam hívni sem Balázst, sem Bencét, amúgy sem könnyű biliárdgolyó nagyságú mandulákkal beszélni. De írtam emailt Balázsnak, hogy vázolja a problémát a HÖK két „erős emberének” ill. Bencének, és Máténak, hogy segítsék Balázst a probléma megoldásában, míg nem leszek jól, ill. telefont tudok szerezni. Keddre már sikerült kicserélni a telefonom, és azóta elérhető is vagyok.
Bár még nem vagyok túl jól és Be .szigorlatra is tanulnom kellene( bár ez magánügy), igyekszünk először is valami megoldást találni. Ahogy Balázs írta a levelében „amíg ég a ház, addig ne azt keressük, ki gyújtotta fel, hanem keressük meg, hogyan lehet eloltani”.
Ha ismersz annyira, vagy aki ismer annyira, tudja egyenes ember vagyok, nem szokásom a felelősség alól kibújni és másoknak a háta mögött  „szart kavarni.” Ha hibázok azt elismerem, de tetteimet mindig a jószándék vezérli.
Üdvözlettel Szentirmay Ákos

 
celte.jpg
3csapatkep (7).jpg
Oldalainkat 98 vendég böngészi