Hirdetés
ELTE SE - futsal
- ELTE SE -
Írta: Adminisztrátor   
2009. november 20. péntek, 12:57

ELTE SE - Dunaújváros 2-1

 

A szokásos péntek esti időpontban került sor a két egyetemi csapat összecsapására, ahol az ELTE egy góllal ellenfele fölé kerekedett és győzelmével a tabella élére állt! A találkozóról Csabai Dávid és Gabay Balázs készített összeállítást.

 

Ahogy korábbi helyszíni riportunkból értesülhettetek, egyetemünk férfi futsalosai hatalmas csatában gyűrték le a jó erőből álló újvárosiakat. Nagy Attila, a vendégek játékos-edzője remek taktikát dolgozott ki a mérkőzésre, aminek eredményeképpen a hazaiak csupán egyetlen találatot szereztek az első játékrészben.

 

A folytatásban gyorsan sikerült megduplázni az előnyt Simon Gábor révén, azonban az acélvárosiak addig rohamoztak, amíg - Sarok Norbert góljával - közelebb nem férkőztek a hazaiakhoz.

 

Ezt követően is rengeteg ziccert hagytak kihasználatlanul a csapatok, lüktető mérkőzést láthatott a közönség.

 

A piros-fehérek a végén kapusukat is lehozták, de emberfölényben sem tudták begyűrni az egyenlítő találatot. A mienknél Nagy Gábor kapus fantasztikus teljesítménnyel rukkolt elő, amivel gondot okozhat edzőjének a következő csapatösszeállításkor.

 

A vége: ELTE SE - Dunaújváros: 2-1 (a találkozó összefoglalója)

 

A csapatunk hétfőn az AC Villám otthonából is elhozta a három pontot, és jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti az Nb II mezőnyét!! A mérkőzésről készült összeállítást hamarosan olvashatjátok az elteonline-on.

 

Hajrá, ELTE!

Gabay Balázs

forrás: elteonline.hu

 

 
bf.jpg
csapatkep (58).JPG
Oldalainkat 26 vendég böngészi