Hirdetés
Legjobb négy között az ELTE vízilabda csapata!
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2014. április 05. szombat, 22:09

Legjobb négy között az ELTE vízilabda csapata!

 


Bár kivételesen nem fodballról szeretnénk nektek beszámolni, de ilyen kiemelkedő sportteljesítménynek mindenképp helye van az oldalon:

 Legjobb négy között az ELTE vízilabda csapata!

 vizilabda

Két győzelemmel a vasárnapi Final Fourba jutott a II. Magyar Egyetemi-Főiskolai Vízilabda Bajnokságon a négy ELTE ÁJK-s hallgatóval kiálló ELTE vízilabda válogatott.

Telt házas lelátók, gyönyörű lányok, kidolgozott férfi felsőtestek a vízben, színvonalas és parázs meccsek, kitűnő hangulat. Nagyjából így jellemezhető a Kondorosi úti Nyéki Imre Uszodában megrendezett Magyar Egyetemi-Főiskolai Vízilabda Bajnokság első napja, melyet a tavalyi év után immáron második alkalommal rendeztek meg.

Az eseményen, ahol több olimpia és világbajnok sportágbeli, így dr. Faragó Tamás, Fodor Rajmund és dr. Kemény Dénes is tiszteletét tette, az ELTE vízilabda csapata is megjelent, nem is akárhogyan. Az első meccsen nagy csatában verte 9-6-ra a  tavalyi bronzérmes BME csapatát, majd az esti Debreceni Egyetem elleni meccs előtt már azt is tudni lehetett, hogy a párharc győztese jut a vasárnapi Final Fourba, míg a vesztes akár az 5. helyért rendezett helyosztóról is lecsúszhat.

A fiúk már az elején megszerezték a vezetést, majd 5-4-es első félidő után végül nem engedték kicsúszni kezük közül a győzelmet, 12-5-re diadalmaskodtak, így biztosítva helyüket a vasárnapi elődöntőben, melyet a Pécsi Tudományegyetem ellen vívnak 12:00-tól.

Gyertek minél többen, és szurkoljunk együtt a srácoknak, akik között négy jogásztársunk is szerepel Szász Péter, Nagy Sándor (a jogászválogatott kapusa), Lajtai Márk és Homa András (a Hypoel Tel Aviv kiválósága) személyében!

Az esemény hivatalos Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/1417477978504203/?ref=ts&fref=ts

A helyszín: Nyéki Imre Uszoda (1116. Budapest, Kondorosi út 16)

Hajrá ELTE!

 

 

 
tequila.jpg
csapatkep (32).JPG
Oldalainkat 98 vendég böngészi