Hirdetés
Szádeczky István után szabadon
- egyéb -
Írta: FutBal86   
2008. szeptember 21. vasárnap, 19:33

S akkor felütötte a fejét a BEAC-on. Nem vette komolyan senki, nem jelentett valós veszélyt a magyar futballéletre, gondoltuk akkor… Hatalasat tévedtünk. Egyre gyakoribb jelenséggé vált, egyre elfogadottabb lett, mára megállíthatatlan. Már a magyar professzionális futball se mentes tőle. Górcső alatt a Szádeczky-jelenség a nagyvilágban.

Bővebben...
 
Emlékeztetőül
- egyéb -
Írta: FutBal86   
2008. szeptember 10. szerda, 18:52

Az ősz beköszönttével szinte karnyújtásnyira van az új bajnokság kezdete. Ennek jegyében az elmúlt év érmes csapatai előtti tisztelgésünk jegyében álljék itt egy kis összeállítás a győztesekről:

Bővebben...
 
Hasonmásverseny
- egyéb -
Írta: FutBal86   
2008. szeptember 10. szerda, 17:50

Idén nyár elején honlapunk meghirdette sztárhasonmás-versenyét (bővebben itt), mostanra pedig olvasóink buzgalma is odáig fajult, hogy újabb adag páros jött össze. Az alábbiakban olvasóink éles szemének eredményét láthatjátok.

Bővebben...
 
Hasonmásverseny
- egyéb -
Írta: FutBal86   
2008. május 24. szombat, 22:24

Véget értek a jogászliga küzdelmei, a győztesek már szép lassan kijózanodnak, a vesztesek sem búslakodnak már tovább, a vizsgaidőszak beköszöntével mindenki homlokán mélyülnek a ráncok. A feszes tempó közepette nem árt néha egy kis kikapcsolódás, s ennek jegyében mi is igyekszünk olvasóink arcára mosolyt csalni. Az alábbiakban a BEAC-on felbukkanó sztárhasonmásokat vesszük górcső alá:

Bővebben...
 
A miheztartás végett rovat - avagy a bí­rónak nincs videója.
- egyéb -
Írta: FutBal86   
2008. április 30. szerda, 13:07
Bizony nemegyszer megesik, hogy bosszankodunk a bírók hibái láttán, egy befújt hétméteres, vagy egy indokolatlan sárga igencsak képes arra, hogy egyébként is egekben lévő adrenalinszintünket a kórosan magas tartományba kormányozza. A bírói bakik néha azonban mosolyt is csalhatnak az arcunkra. Íme néhány gyöngyszem a jegyzőkönyvi elírásokból, félrefordításokból: Jó szórakozást!
Bővebben...
 
Logikai feladvány
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2008. április 10. csütörtök, 14:11
Mottónk: ép testben ép lélek! A jogaszfoci.hu nem csupán testi egészségetért, de szellemi fejlődésetekért is aggódik!
Bővebben...
 
Gólyatábor
- egyéb -
Írta: FutBal86   
2008. szeptember 10. szerda, 18:30

Ahogy minden évben, úgy idén is szerepelt egy kis foci a gólyatábor programjában. Bár a korábbiakkal ellentétben igen kurtára sikeredett a rendezvény, (jó másfél-két órában nyílt lehetőség sportolásra), s a létesítmények állapota is hagyott kívánni valót maga után, ennek ellenére jó hangulatú mérkőzést játszottak egymással a gólyák, instruktorok és a válogatott. Alább a gólyatábori képekből mazsolázgatunk nektek.

Bővebben...
 
Játék
- egyéb -
Írta: FutBal86   
2008. augusztus 30. szombat, 02:11

Az uborkaszezont kitöltendő, igyekeztünk egy kis játékkal kedveskedni nektek: A feladat egyszerű, meg kell találni, hogy a Magyarországon megforduló légióshorda melyik csapatban rúgta a bőrt. Bár alighanem mindannyian hatalmas űrt hagytak maguk mögött távoztukkor, s eképpen aligha okozhat gondot csapataik beazonosítása, most azonban mégis próára teszünk titeket. Íme:

Bővebben...
 
Hasonmásverseny
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2008. május 24. szombat, 22:19

Véget értek a jogászliga küzdelmei, a győztesek már szép lassan kijózanodnak, a vesztesek sem búslakonak már tovább, a vizsgaidőszak beköszönttével mindenki homlokán mélyülnek a ráncok. A feszes tempó közepette nem árt néha egy kis kikapcsolódás, s ennek jegyében mi is igyekszünk olvasóink arcára mosolyt csalni. Az alábbiakban a BEAC-on felbukkanó sztárhasonmásokat vesszük górcső alá:

Bővebben...
 
Programajánló
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2008. április 17. csütörtök, 14:43

Kedves Olvasók!

Kultúra rovatunkban ezúttal programajánlóval kedveskedünk Nektek. Íme!

 
Élő múlt - beérett jövő - gondolatok az NSZK-Bennfika rangadó kapcsán
- egyéb -
Írta: Kelemen Miklós   
2008. április 07. hétfő, 15:56

Fiatal(abb) emberként nagyon tudtam utálni „régen jobb volt” a „bezzeg a mi időnkben” és az ehhez hasonló kezdetű okoskodásokat. Később már csak egyszerűen az öregedés jelének tartottam. Ez utóbbi véleményem miatt ha azon veszem észre magamat, hogy valami ilyet mondok, gyorsan a számra csapok. Éppen elég a rohamosan közelgő harmadik iksz és a vele együtt járó különböző kényszerképzetek, nincs szükségem arra, hogy az öregedés más csalhatatlan jelét is diagnosztizáljam magamon. Pedig az idei A-liga mérkőzéseit, csapatainak előmenetelét figyelve bizony sokszor fogalmazódott meg bennem az a néhány szó, amelyet az alapvetően szinészetéről ismert Kibédi Ervin versében mond a majom a ketrec másik oldalán őt néző emberről: Úr Isten, hát ez lesz a jövő!!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

dutchia.jpg
csapatkep (26).jpg
Oldalainkat 46 vendég böngészi