Hirdetés
III. ELTE Téli Bajnokság
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. november 12. hétfő, 09:38

Kedves Sporttársak!

2007/08 telén ismét megredezésre kerül a III. ELTE Téli Bajnokság. A torna zömmel bölcsész csapatokból áll, ám a szervezők jogász csapatok jelentkezését is várják. A mérkőzések szombat délutánonként kerülnek megrendezésre, a Móricz Zs. Körtértől három percre lévő fedett sátorban, rekortánon.

Érdeklődni lehet Simon Gábornál: 06-20-541-28-71 ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. )

 
Huszármajom csemete
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. november 07. szerda, 13:31

Kedves Olvasók! 

A Jogászbajnoksághoz csak részben kapcsolódó, ám annál örömtelibb hírről számolhatunk be: a Budapesti Állat- és Növénykert új lakóval gazdagodott, ugyanis első ízben az állatkert történetében Mami, a nőstény huszármajom életképes utódnak adott életet! A kis jövevényt gondozói Icának nevezték el. A Jogászfoci szerkesztősége ezúton is jó egészséget kíván a kis porontynak! Laughing

 

Bővebben...
 
Egyetemközi kitekintő: Aljas Hónaljszag FC (Közgáz Liga)
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. november 06. kedd, 16:30

A 2004-ben alapított AHFC a kezdeti tétova lépések után 2006 őszén jutott fel a KL első osztályába, ahol rögvest meg is szerezte az elismerésre méltó negyedik helyet. Jelenleg a hetedik, utolsó előtti helyen szerénykedik a jogászbajnokságbeli tagság felé kacsintgató gárda, mely szervezettségben és szurkolótáborában kétség kívül az egyetemi klubok szűk elitjébe tartozik.

A jogaszfoci.hu büszkén mutatja be Nektek a Közgáz Liga „Bányászait”!

 
Beharangozó - 3. forduló
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. október 03. szerda, 02:00

Ismerős Arcok - Athletic, Madrid - Tripper, BF - Apol, Mezey Virágok - Kevert mérkőzések és még sok más izgalmak a harmadik fordulóban!

Bővebben...
 
BF OldBoys - BF U25
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. szeptember 26. szerda, 11:41

A 2004/05-ös és a 2006/07-es szezon bajnokának küzdelme, a BennFika Öregfiúk és a BennFika U25 összecsapása, a tíz esztendeje alapított klub jubileumi díszelőadása: BennFika - BennFika gálamérkőzés szeptember 28-án tizennyolc órás kezdettel!

Bővebben...
 
Köztünk élnek...
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. szeptember 20. csütörtök, 02:00

Tecső videó: nyaraló sporttársak

Itt e'!

Bővebben...
 
Tí­zezer olvasó!
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. november 06. kedd, 17:06

Tisztelt Médiafogyasztóink!

Megilletődőttséggel vegyes büszkeséggel jelentjük be, hogy szerény honlapunk olvasottsága átlépte a tízezres álomhatárt! Bizalmatokat megköszönve ezúton szeretnénk e szép csokorral kedveskedni Nektek!

Egyúttal kérjük azt a hallgatót, aki októberben tízezredikként kattintott oldalunkra, hogy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  címen jelentkezzen, hogy testvérlapunk, a www.hogtied.com egyéves előfizetését átnyújthassuk neki.

Bővebben...
 
JÁTÉK
- egyéb -
Írta: FutBal86   
2007. november 01. csütörtök, 12:43

A jogaszfoci.hu szerkesztőségének eltökélt célja olvasóközönségének minél szélesebb körű kiszolgálása ill. igényeinek kielégítése. Ennek jegyében a naprakész tabella és eredménysor, a reményeink szerint egyre gyakrabban közölt tudósítások valamint az interjúk mellett újabb ”ajándékkal” kíván kedveskedni olvasóinak, és a Jurátussal karöltve új játékot hirdet meg. Ebben a résztvevők a BEAC eseményeinek, a világ labdarúgásának illetve egyetemünk életének tárgykörében tehetik próbára magukat és tudásukat.

Bővebben...
 
Öregfiúk - Ifjak 1-2
- egyéb -
Írta: FutBal86   
2007. szeptember 29. szombat, 02:00

"Aki BF győzelmet szeretne látni, azt azért, aki BF verést, azt azért, aki pedig csontzenét, nos, azt azért..." Így harangoztuk be a szezon egyik legnagyobb érdekességének számító BF Old Boys - BF U25 mérkőzést, s az ígéret szép szó elv alapján, a fiúk tartották is magukat az előzetesen beígértekhez.

Bővebben...
 
Beharangozó - 2. forduló
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. szeptember 25. kedd, 10:59

Rosszmájúak - Hamza, Jogász  - Harcosok, Kóma - Necseszdel, AmbiValencia - NSZK: terarangadók a második körben!

Bővebben...
 
Gólyadraft
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. június 20. szerda, 11:21

A nyári uborkaszezont a 2007-es (leendő) gólyáknak tartott draftról készült felvétellel dobjuk fel...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

madrid.jpg
csk.JPG
Oldalainkat 101 vendég böngészi