Hirdetés
Lehet-e a fiam Diegó Armandó Zovát?
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. április 26. csütörtök, 12:51

"Van-e Vasas-drukker magyar apa, aki ne adná szívesen gyermekének a Diegó Armandó Zovát keresztneveket? A győriek, a statikus fejjáték, és a pinabajusz kedvelői vigasztalódhatnak a kis Klausszal, a trendkövető brazil-fanoknak meg marad Adriánó (vigyázzunk a kiszámíthatatlan formaingadozásokkal!), illetve a kis dagi Ronaldó. Ronaldinnyó még nincs, de lenne rá igény. Anri viszont van, ha valaki szereti az atlétikus, gyors, kissé öncélú csatárjátékot. A csajoknak keményebb a futballkenyér, ők talán a Valenciával vigasztalódhatnak, ha a homokozóban nincs ellenükre a sok passzra és még több durvaságra építő, defenzív játékstílus."

Az index.hu cikke itt olvasható!

 
PORTRÉ - FC Ortó
- egyéb -
Írta: FB   
2007. április 24. kedd, 15:25

Az FC Ortó gólyatábori sikereire való tekintettel (mindössze a válogatottól kapott ki az elődöntőben 1-0-ra) 2006 őszén alakult, egy átmulatott este folyományaként. A csapat megalapításakor kizárólag egy gólyatábori nemzet (Finnország) fiaiból és lányából alakult, s ez a belterjesség a szezon végeztével is jellemzi a csapatot. Jelenleg a tabella alsó felében tanyázik a gárda, ugyanakkor féltávnál az őszi szezon egyik meglepetéscsapataként még olyan csapatokkal állt versenyben a csapat mint az Azellennemvéd, a  Melegítők vagy a No Chance.

Bővebben...
 
PORTRÉ - Pussycat Riderz
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. április 24. kedd, 02:00

A csapat 2005. szeptember 2-a körül alakult, egy baráti beszélgetés keretében a Károlyi Kertben. A csapat igaz újonc a ligában, de vannak játékosaink, akik a tavalyi szezonban már részt vettek a liga küzdelmeiben, így tudják segíteni a csapatot rutinjukkal.

Bővebben...
 
Ternyák Miki eligazol a Mellbedobásból??
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. március 09. péntek, 13:24
http://www.nemzetisport.hu/Stream_player_index.php?stream_id=1572
 
JogászDraft - a Joghézagnál maradt a vándortál!
- egyéb -
Írta: Kelemen Miklós   
2006. szeptember 18. hétfő, 11:06

Megvédte címét a Joghézag csapata. A Szentirmay M. és Bódai vezette gárda Orbán góljaival ismét diadalmaskodott a válogatott tehetségkutató tornáján. Az újonc Zsoldossal kiegészült csapatnak kemény ellenfele volt a Dutch-ia, amely a kupa üde színfoltját jelentette. A gólyák gyér részvétele miatt egyetlenként induló elsőéves csapat sajnos nem szerepelt túl fényesen. De hát mint tudjuk, minden kezdet nehéz…

Bővebben...
 
Abszolutdinnye
- egyéb -
Írta: Futó Gábor   
2006. szeptember 04. hétfő, 21:01

Határtalan büszkeséggel tölt el valamennyiünket, mikor karunk hallgatói, volt hallgatói kiemelkedő tudományos teljesítménnyel öregbítik egyetemünk, s azon belül szűkebb otthonunk, a jogi kar hírnevét. Külön örömmel adunk hírt azon, meglehetősen ritka esetekről, amikor karunk büszkeségei a természettudományok területén alkotnak maradandót. Éppen egy esztendeje annak, hogy az ELTE ÁJK végzett jogászainak egy csoportja a tökélyre fejlesztette a Citrullus lanatus abszolutizálásának módszerét,  kivíva az orvostudomány elismerését és nagyrabecsülését.  A Gastroneurology című nemzetközi szakfolyóirat 2005. augusztusi számában megjelent cikket először a jogaszfoci.hu közönsége olvashatja magyar fordításban!

Bővebben...
 
PORTRÉ - L'Oreal Madrid
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. április 24. kedd, 02:00

A Madrid 1999-ben alakult, eredetileg gimnáziumi emlékcsapatként a Lúdas Mátyás Gimnázium volt diákjaiból. Aztán a B-ligás indulás jogát telephelyváltással megvették tőlünk a református pápuák, így nem is csoda, hogy a hét év alatt hét néven indultunk: Szocreál-, Irreál-, Szürreál-, Élreáll-, Leáll- és Fejreáll Madridként is szerepeltünk a B-ligában...

Bővebben...
 
PORTRÉ - Folyikasör SC
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2007. április 23. hétfő, 02:00

"Láttuk, hogy a Jurátus nagy terjedelemben foglakozik azokkal a deli vitézekkel, akik péntekenként elkápráztatják futballtudásukkal a BEAC-pálya kreítésein kívül s belül tomboló szurkolósereget, koránt sem kispályás módon, s ez imponált nekünk, elsőéves jogász-politológus palánta fiúknak, mert a kolleginák is mindig odalapoztak az újságban, és ezt a ziccert (a szalma/szabó/kovács/mátés/nagy/horváth etc. megint gólt lőtt, biztos jól mozog a srác, nyomozzuk ki a számát) nem lehetett kihagyni. Megalakítottuk tehát 2002 augusztusában a TPQ-t!"

Bővebben...
 
Breaking news!
- egyéb -
Írta: Adminisztrátor   
2006. szeptember 20. szerda, 10:53

Az igazolási időszak "bombahíre" - csupán TRÉFA (!) volt!!!  Laughing

 
Hiper, hiper!
- egyéb -
Írta: Futó Gábor   
2006. szeptember 07. csütörtök, 13:32

A Jogászválogatott menedzser-ügyvédjéről, dr. Dóra Balázsról kevesen tudják, hogy szabadidejében lelkes műfordító. Az év végére várható "Mendez" művész úr első kötete, mely a kilencvenes évek legnagyobb könnyűzenei alkotásainak állít emléket, s amelyből időről-időre bemutatunk egy-egy művet a jogászfoci olvasóinak. Elsőként álljon itt a Hiper, hiper! című alkotás!

Bővebben...
 
A gólyatábor focitornája
- egyéb -
Írta: Sándor Csaba   
2006. szeptember 03. vasárnap, 02:00

A 2006. augusztus 28. - szeptember 1. közt megrendezésre került zánkai gólyatáborban egészen remek futballtorna kerekedett! A tizenegy gólyacsapat valamint a Jogászválogatott részvételével megrendezett bajnokság helyenként igen színvonalas, és kivétel nélkül harcos meccseket hozott.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

dutchia.jpg
csapatkep (15).JPG
Oldalainkat 94 vendég böngészi