Hirdetés
A Tigris csoport visszalépett!
- egyéb -
Írta: Futó Gábor   
2006. március 02. csütörtök, 02:00

A 2005-2006 -os szezon első és remélhetőleg utolsó visszalépője a B-Ligában szereplő Tigris csoport csapata. A Tigris csoport visszalépésével a csapat valamennyi eredménye törlésre került, az ellenük elért találatok és szerzett pontok nem vehetőek számításba.

Bővebben...
 
A BennFika cí­merügye
- egyéb -
Írta: Kelemen Miklós   
2005. szeptember 16. péntek, 02:00

Futó Gábor, a BennFika csapatkapitánya a Celta Vigo spanyol labdarúgó csapatának szimpatizánsa 2004 tavaszán azzal a kéréssel fordult a spanyol labdarúgó csapathoz, hogy a címerükben szereplő kardos kereszt (crux gladialis) csapata általi viseléséhez járuljon hozzá. A Celta Vigo címertani osztálya kérését azzal utasította el, hogy a nevezett szimbólum nem a csapat saját jelképe, annak használati jogát maguk is az ősi spanyol lovagrend, az 1164-ben alapított Santiago de Compostella mai jogtulajdonosaitól kapták.

Bővebben...
 
Kellemetlen vendégnek bizonyult a Tequila
- egyéb -
Írta: Bozóki Bence   
2004. július 07. szerda, 12:54

Bár több joghallgató is tiszteletét tette, a bölcsés foci szervezői csupán egyetlen jogász csapatot tudtak mozgósítani a március 18-19-én megrendezett Bölcsészkupára. A válogatott négy alapemberével megspékelt Tequila egészen meglepő ám annál örvendetesebb módon kellemetlen vendégnek bizonyult, és elhódította a kupát a bölcsész csapatok elől jól. A Drafthoz hasonlatosan jól megkevert Tequila szerény (ön)beszámolója a linkre kattintva olvasható.

 

Bővebben...
 
Az Aranylabda szavazások története
- egyéb -
Írta: Kelemen Miklós   
2005. augusztus 18. csütörtök, 02:00

A kari foci résztvevői 1998 óta minden évben megválasztják az év legjobb játékosát. A jogász aranylabda szavazás jelöltje csak az ELTE ÁJK hallgatója vagy volt hallgatója lehet. A jelöltek 20-as listájára egy háromtagú jelölőbizottság tesz ajánlás, majd az így kialakult jelöltlistára szavaznak a csapatok képviselői. Minden szavazó öt jelöltre szavazhat, akik helyezés szerint kapnak 5-4-3-2-1 pontot. Az alábbiakban az aranylabda szavazások eredményeit, illetve, ahol készült, a szavazásról tudósító Jurátus cikkeket olvashatjátok.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

dutchia.jpg
3csapatkep (2).jpg
Oldalainkat 47 vendég böngészi