Hirdetés
Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság
- válogatott -
Írta: Adminisztrátor   
2013. október 23. szerda, 12:59

Beszámoló az ELTE - ÁJK - Testnevelési Főiskola mérkőzésről!

Bővebben...
 
Jogászválogatott
- válogatott -
Írta: Adminisztrátor   
2013. szeptember 30. hétfő, 10:23

Aki éjjel legény...avagy beszámoló az Egyetemek Kupájáról!

 

Bővebben...
 
Beszámoló
- válogatott -
Írta: Adminisztrátor   
2011. október 18. kedd, 22:35

Az ÁJK delegáltja nyerte a BEFS döntőjét.

Bővebben...
 
Ő a gólkirály, király, király
- válogatott -
Írta: FutBal86   
2008. szeptember 10. szerda, 18:44

Ahogy azt korábban jeleztük, minden szerkesztőségünkhöz beérkező írást, fotoráfiát, cikket, bemutatkozást szívesen veszünk. Bárki, aki úgy érzi a továbbiakban is bármikor szívesen vesszük írásait. Ennek jegyében álljon itt az A-Liga gólkirályának Bánk Leventének interjúja... saját magával.

Bővebben...
 
Jogászválogatott: Szép volt fiúk!
- válogatott -
Írta: Kelemen Miklós   
2008. február 22. péntek, 11:49

Vereséggel zárta, mégis emelt fővel fejezhette be karunk válogatottja a Mérnök utcai kispályás labdarúgó bajnokságot. A legjobb összeállításában felálló gárdának mindenképpen nyernie kellet volna az első hely megszerzéséhez. A taktikusan és fegyelmezetten játszó ellenfél azonban könyörtelenül kihsználta a végig az eredmény után futó csapatunk hibáit, így ezúttal maradt a második hely.

Bővebben...
 
Jogászválogatott: szépségtavasz?
- válogatott -
Írta: r.o.b.i.e.-187   
2008. február 07. csütörtök, 21:14

Míg a legtöbb elte ájk-s a bulit teremtő vizsgatemető mámorából ébredezik, addig karunk futballválogatottja számára most szerdán kezdődött meg a Mérnök utcai focibajnokság rájátszása. Ellenfelünk a Dinamo Torpedo volt, melyet már az alapszakaszban sikerült egyszer két vállra fektetnünk (7:2 ide). Tehát bizakodva léphettünk volna fel ellenük a pályára. Csakhogy az élet most úgy hozta, hogy az álomkezdő ötösből ketten hiányoztak (Orbán, Huszár)-alkotói szabadságukat töltvén-illetve kapust sem tudtunk időben szerezni. Így a kezdők: Bódai, Palojtay, Gubik, Árendás, Bánk és kapuban Lehoczky. Természetesen csere nélkül...

Bővebben...
 
Jogászválogatott: elkésett szépségtapasz
- válogatott -
Írta: Kelemen Miklós   
2008. január 17. csütörtök, 18:27

Megszerezte évi első győzelmét karunk labdarúgó válogatottja. A korábbiaknál lényegesen szerényebb képességű ellenféllel szemben aratott 10-1-es győzelem azt jelenti, hogy csapatunk a rájátszásban folytathatja. A két felsőház csapattal szembeni vereség miat azonban ez a nagyszerű siker valószínűleg csak az önbizalom erősítésére lesz elég.

Bővebben...
 
Jogászválogatott: Újabb fájó zakó
- válogatott -
Írta: Kelemen Miklós   
2008. január 16. szerda, 18:03

Az erejét és ambíciói tekintve a vizsgaidőszaktól egyre jobban lefáradó válogatottunk ismételten vereséget szenvedett egy, a korábbi ellenfelénél lényegesen szerényebb képességű gárdától. A csapat lehetőségeit jól mutatja, hogy a számba vehető hét védőből mindössze egyet lehetett hadra fogni és az első kaput eltaláló lövést az utolsó, negyvenedik percben sikerült összehozni.

Bővebben...
 
Jogászválogatott: az első vereség
- válogatott -
Írta: Adminisztrátor   
2008. január 07. hétfő, 15:37
Január másodikán válogatottunk elszenvedte első, igen fájó vereségét a bajnoki címre is esélyes Furik csapatával szemben.
Bővebben...
 
Jogászválogatott: száz százalék
- válogatott -
Írta: Kelemen Miklós   
2007. december 20. csütörtök, 10:04

Eredményesen zárta a 2007-es évet karunk labdarúgó válogatottja. A jurátus gárda utolsó két mérkőzését is megnyerte a mérnök utcai bajnokság küzdelmeiben, így száz százalékos mérleggel várhatja az új esztendőt.

Bővebben...
 
Jogászválogatott: kialakult az új keret
- válogatott -
Írta: Kelemen Miklós   
2007. december 19. szerda, 17:44

A bajnoki idény lezárultával, a korábbi évekhez hasonlóan, idén is a válogatott programja kerül előtérbe az uborkaszezon heteiben. A kari gárda minden szempontból eredményes évet tudhat maga mögött. Tavasszal bejutott a Borsodi Egyetemi Kupa országos döntőjébe, idén száz százalékosan vezeti a Mérnök utcai bajnokság küzdelmeit, és soha ennyi lelkes és tehetséges játékos nem állt a szervezők rendelkezésére, mint most az év végén.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 2
ambi.jpg
2csapatkep (3).JPG
Oldalainkat 73 vendég böngészi