Hirdetés
Jogászválogatott: Újabb letaglózó diadal
- válogatott -
Írta: Kelemen Miklós   
2007. december 10. hétfő, 20:17
Újabb fölényes győzelmet aratott a jogi kari labdarúgó válogatott. A mérkőzés üde színfoltja az újoncként két gólt szerző Ghete Péter volt. Az ellenfél arrogáns játéka ellenére végig higgadtan játszó csapatunk először hozta le kapott gól nélkül a mérkőzését.
Bővebben...
 
Légióssors: Szombati Zoltán
- válogatott -
Írta: FutBal86   
2007. november 29. csütörtök, 19:05
Sorozatunkban a pályafutását a BEAC-on kezdő, ám onnan zsebében zsíros külföldi szerződéssel távozó játékosaink külhoni életébe nyerhetünk betekintést. A sorozat nyitó részében Bozóki Bence számolt be élményeiről, míg sorozatunk ezt követő  részében remélhetőleg az ex-Tequilás Lassú Petit szólaltatjuk meg. Most azonban következzék a válogatott egyese: Szombati Zoli
Bővebben...
 
Jogászválogatott: megvan a második is
- válogatott -
Írta: Kelemen Miklós   
2007. november 26. hétfő, 17:06

Az első mérkőzés sikere után november 21-én találkoztak ismét a jogászválogatott tagjai. A szervezők a beígért fiatalítást talán még egy kicsit túlzásba is vitték, mivel ezúttal három újoncot is avatott a csapat.

Bővebben...
 
Jogászválogatott: Park - ELTE-ÁJK 3-4 (2007. 11. 21.)
- válogatott -
Írta: Adminisztrátor   
2007. november 23. péntek, 02:00

Nemzeti válogatottunkkal ellentétben a kari csapat nagy győzelmet aratott egy szenzációs mérkőzésen: a Jogászválogatott a Park gárdája ellen 0-1 -ről ill. 1-2 -ről fordítva megszerezte második győzelmét.

Bővebben...
 
Mérnök 2007/08 alapszakasz
- válogatott -
Írta: Adminisztrátor   
2007. november 21. szerda, 11:22
Bővebben...
 
Jogászválogatott: megfiatalí­tva bár, de törve nem
- válogatott -
Írta: Kelemen Miklós   
2007. november 17. szombat, 10:49
A korábbi két évben újjászervezett és sikeresen működő kari kispályás labdarúgó válogatott is elkezdte az új idényt november 14-én a Mérnök utcai Bajnokság (Világliga) küzdelmeiben: Dinamo Torpedo - ELTE-ÁJK 2-7
Bővebben...
 
Légióssors: Bozóki Bence
- válogatott -
Írta: FutBal86   
2007. október 18. csütörtök, 13:29

Most induló új sorozatunkban a pályafutását a BEAC-on kezdő, ám onnan neves nyugat-európai bajnokságokba igazoló játékosaink külhoni életét, karrier-ívét követjük nyomon. Első vendégünk a JogÁsz és a BennFika korábbi védője Bozóki Bence.

Bővebben...
 
Borsodi Bivalyok
- válogatott -
Írta: Kelemen Miklós   
2007. május 02. szerda, 16:32

Az elmúlt tíz évben mindössze egyszer fordult elő, hogy karunk kispályás fociválogatottja a legrangosabb egyetemi focitorna, a Borsodi Egyetemi Kupa (BEK) országos dönőjébe jutott. Április 27-én ismét sikerült véghezvinni ezt a bravúrt, méghozzá egészen magabiztos teljesítménnyel, hat győzelemmel és egy (!!) kapott góllal. Az ELTE Jogászválogatott így hosszú szünet után visszakerült az országos egyetemi labdarúgás legjobbjai közé.

Bővebben...
 
A Válogatott téli menetrendje (2006/07)
- válogatott -
Írta: Futó Gábor   
2006. november 14. kedd, 10:17
A Mérnök utcai bajnokság sorsolása
Bővebben...
 
A Válogatott edzése
- válogatott -
Írta: Kelemen Miklós   
2006. március 15. szerda, 02:00

A tornagyőzelemmel végződött téli bajnokságot követően március 11-én találkoztak egymással a válogatott tagjai. A kétórás ankét apropója kevésbé volt magasztos vagy komoly, mint a korábbi összejövetelek, de hasznosságát tekintve fontos szerepet játszott. A Draft kupán megfogalmazódott cél, a Kari B-válogatott felállításához vezető út fontos állomása volt a szombati edzés, ahol több, a Draft kupán feltűnt tehetséges játékos újbóli szemrevételezése lett volna a cél [...]

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Oldal 2 / 2
dutchia.jpg
csapatkep (59).JPG
Oldalainkat 22 vendég böngészi