Hirdetés
B-Liga 19. forduló
archí­v
Írta: Adminisztrátor   
2016. április 26. kedd, 17:18

B-Liga 19. forduló

Bővebben...
 
B-Liga 19. forduló
archí­v
Írta: Adminisztrátor   
2016. április 26. kedd, 17:18

B-Liga 19. forduló

Bővebben...
 
Almanach: bajnokságok - 1998-99, A Macsó második éve
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2008. január 17. csütörtök, 18:51

A Macsó második bajnoki címe született a legkülönlegesebb körülmények között, mivel egészen hihetetlenül peches körülmények között bukta el bajnoki címét az Anal Terror, akinek ezt követően már nem is volt komoly esélye az aranyérem megszerzésére. Ekkor tűnt fel a bajnok csapatában a bajnokság talán legjobb portása Tóth Balázs, megtörtént az első kizárás és a B-liga bugyraiból (annak utolsó előtti helyéről) tavaszra felbukkant a BennFika.

Bővebben...
 
Almanach a honlapon!
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2008. január 08. kedd, 19:36

2002. május 21-én jelent meg a Jurátus különszámaként a Varró Krisztián és Kelemen Miklós által szerkesztett Futball-Almanach, Körtánc a serleg árnyékában címmel. Az archívum feldolgozta 1994-től valamennyi jogász bajnokság és kupa történetét, 1997-98-as idénytől pedig (csaknem) valamennyi mérkőzés góllövőit rögzítette. Induló sorozatunk az Archívum rovatban az Almanach már megjelent anyagát teszi ismét közre, továbbá a 2002-2003-as bajnokságtól kezdődően folytatja a legfontosabb információk felelevenítését.

Bővebben...
 
Almanach: bajnokságok - 1997-98, A Macsó első éve
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2008. január 08. kedd, 18:55

A liga töténetének talán legmozgalmasabb idénye volt. A rekordnevezés miatt végre döntés született két osztály létrehozásáról. Az őszi idényre a mezőnyt két csoportra osztották, ahonnan a legjobb négy-négy jutott be a felsőházba, magával hozva az A-ligássá lett csapatokkal lejátszott eredményeit. A B-liga csapatai tavasszal a feljutást jelentő két helyért csatáztak. A bajnokság a Macsó hatalmas szerencsével megnyert bajnoki címét hozta, amelyet két újabb diadal követett.

Bővebben...
 
Almanach: bajnokságok - ősi idők
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2007. december 28. péntek, 18:23

Sorozatunk nyitószámában az első három bajnokság történetének fennmaradt adatait és eredményeit dolgozzuk fel. Az első két bajnokságban egynapos rájátszás döntött a végső elsőségről és a helyezésekről. A harmadik pontvadászat (1996-97), amely máig egyedülálló módon egy gólyacsapat, a Juventius elsőségét hozta már bajnoki rendszerben folyt. A csapatok két osztályba osztása csak a következő évtől alakult ki.

Bővebben...
 
Múltidéző: A legnagyobb gólvágók
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2007. december 26. szerda, 23:30

Sorozatunk következő részében ismét az egyéni érdemek felé fordítjuk tekintetünket. A liga történetének legeredményesebb játékosai között is találunk egy sor legendát, távolinak tűnő teljesítményt, behozhatatlannak vélt rekordot. Olvasóink észrevételeit fogadva ugyanakkor most a „kriptaporolás” mellett figyelemmel leszünk a jelenkor legjobbjaira is.

Bővebben...
 
Múltidéző: Aranylabdások
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2007. december 25. kedd, 13:53

Jogi kari bajnokságunkban 1998 óta minden évben megválasztjuk az év legjobb játékosát. A jogász aranylabdáért folyó versengésben csak joghallgatók vehetnek részt, így lényegében karunk legjobb labdarúgója kapja évről évre az elismerést. Az alábbiakban az eddigi tíz szavazás eredményeit tekintjük át, amiből az elmúlt évtized legnagyobb játékos-egyéniségeit is megismerhetitek.

Bővebben...
 
Múltidéző: Kupagyőztesek
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2007. december 21. péntek, 12:51

Múltidéző sorozatunk következő részében a jogász kupák győzteseit vesszük sorra. Az idén ősszel már 21. alkalommal megrendezett verseny adta meg leginkább a „nyílt és szabad megmérettetés” lehetőségét. Az elmúlt években azonban már itt is a „nagyok” uralma érvényesült. Pedig a nagyok is a kicsikből lesznek. A verseny elején kétszer is tudott B-ligás csapat nyerni, a BennFika 6 (plusz 3) győzelme közül az elsőt még jelentéktelen másodosztályú csapatként aratta…

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 3
jogasz.jpg
2csapatkep (1).JPG
Oldalainkat 63 vendég böngészi