Hirdetés
Múltidéző: A liga bajnokai
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2007. december 20. csütörtök, 13:44

Az ünnepek alatt  - bajnoki és válogatott mérkőzések híján – felvillantunk néhány fontos eseményt a jogász bajnokságok újkori történetéből. Sorozatunkban a régmúlt idők, maiak által nem ismert szereplői és eseményei helyett inkább néhány érdekesnek tűnő statisztikát, tényt próbálunk számotokra feltárni. Mindenek előtt a liga elmúlt tizenhárom évének bajnokait vesszük sorra.

Bővebben...
 
Jogászválogatott 2005-2006: Edzés új arcokkal
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2006. március 16. csütörtök, 02:00

A tornagyőzelemmel végződött téli bajnokságot követően március 11-én találkoztak egymással a válogatott tagjai. A kétórás ankét apropója kevésbé volt magasztos vagy komoly, mint a korábbi összejövetelek, de hasznosságát tekintve fontos szerepet játszott. A Draft kupán megfogalmazódott cél, a Kari B-válogatott felállításához vezető út fontos állomása volt a szombati edzés, ahol több, a Draft kupán feltűnt tehetséges játékos újbóli szemrevételezése lett volna a cél.

Bővebben...
 
Jogászválogatott 2005-2006: Megvalósult álmok
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2006. február 20. hétfő, 02:00

Az eredetileg csak hiánypótló jelleggel, az új válogatott megszervezése és összetartása céljából történő benevezés a Világliga szerdai bajnokságába váratlan lehetőséget kínált csapatunknak. A rájátszás mindkét mérkőzésének megnyerése azt jelentette, hogy az utolsó fordulóban már a döntetlen is elég lett volna ahhoz, hogy a csapat első tornáján első győzelmét begyűjtse.

Bővebben...
 
Jogászválogatott 2005-2006: Tovább robog a válogatott
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2006. január 18. szerda, 02:00

Folytatja jó szereplését karunk válogatottja a mérnök utcai Világligában. Az újabb győzelmek eredményeként másodikként jutott csapatunk a rájátszásba.

Bővebben...
 
Jogászválogatott 2005-2006: Újra itt van a (nagy) csapat!
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2005. december 01. csütörtök, 02:00

A kocka el van vetve, Csipkerózsika felébredt, a motor berúgva, újra itt van a nagy csapat... A 2003. januárjától hivatalosan és ténylegesen sem működő jogi kari kispályás  labdarúgó válogatott újjászerveződött.

Bővebben...
 
Örökösök
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2003. február 19. szerda, 02:00

2003-ban vonult vissza a válogatottól a csapat gerincét adó gárda, a Szpartak Vodka öt tagja. Szerepüket oly módon ismertük el, hogy a válogatott leglelkesebb tagja számára alapított és minden évben szigorúan egy embernek adományozott díjat ezúttal egy csapat, a nevezett öt ember kollektíven kapta meg. A díj első kitüntetettje 2002-ben Csire Balázs, a következő 2004-ben Futó Gábor lett. A válogatott szünetelése miatt később nem osztottuk ki az örökös tag kitüntetést. Baticz Csabi számára azonban más meglepetést is tartogattunk...

Bővebben...
 
ÃÚj parancsnok a fedélzeten
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2002. február 20. szerda, 02:00

Kelemen Miklós két éves koordinátori működése után 2001 őszétől Futó Gábor lett a válogatott csapatkapitánya és szervezője. A válogatott gerincét alkotó játékosok kiöregedése és az új talentumok hiánya miatt nem volt könnyű dolga az új kormányosnak...

Bővebben...
 
Amikor a szervező elveszí­ti türelmét
archí­v
Írta: Kelemen Miklós   
2000. október 31. kedd, 02:00

A válogatott éves programjának egyik kiemelkedő eseménye volt a minden évben Stuttgartban megrendezésre kerülő sporttorna, amelyen karunk foci- és kosárlabda csapata is rendszeresen részt vett. 2000-ben azonban nem sikerült megfelelő számú jelentkezőt összetoborozni a válogatottak közül. A stuttgarti torna abban az évben már a második rendezvény volt, ahova a válogatott koordinátorának nem sikerült összeszervezni a válogatottat...

Bővebben...
 
Egyetemi bajnokság 1998.
archí­v
Írta: Hunyady Dénes, Varró Krisztián   
1998. november 10. kedd, 02:00

Ebben az évben már az új sportügyi elnök-helyettes, Hunyady Dénes koordinálta a válogatottat, amely váltakozó sikerrel harcolt az akkor még létező egyetemek közötti bajnokság küzdemeiben.

 
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Oldal 2 / 3
rosszm.jpg
csapatkep (47).JPG
Oldalainkat 30 vendég böngészi